Kulinarny (i kulturowy) status ryby w Polsce: między mięsem i nie-mięsem, między symbolem i obojętnością

Aleksandra Drzał-Sierocka

Abstract

n/a
Author Aleksandra Drzał-Sierocka (Wydział Nauk Humanistycznych i Społecznych)
Aleksandra Drzał-Sierocka,,
- Wydział Nauk Humanistycznych i Społecznych
Journal seriesKULTURA POPULARNA, ISSN 1644-8340, (B 10 pkt)
Issue year2015
Voltom 4, nr 42
Pages32-39
URL http://kulturapopularna-online.pl/abstracted.php?level=4&id_issue=879260&dz=s6
Languagepl polski
File
Kultura-Popularna-Mieso-calosc.pdf of 14-09-2015
6.01 MB
Score (nominal)10
Citation count*
Additional fields
Dorobek Naukowy - Preview URLhttp://dn.swps.edu.pl/Podglad.aspx?WpisID=17796
Dorobek Naukowy - Approve URLhttp://dn.swps.edu.pl/Biuro/ZatwierdzanieWpisu.aspx?WpisID=17796
Cite
Share Share

Get link to the record


* presented citation count is obtained through Internet information analysis and it is close to the number calculated by the Publish or Perish system.
Back
Confirmation
Are you sure?