Sztuka kulinarna postczłowieka, czyli bioartystyczny Master Chef

Joanna Jeśman

Abstract

n/a
Author Joanna Jeśman (Wydział Nauk Humanistycznych i Społecznych)
Joanna Jeśman,,
- Wydział Nauk Humanistycznych i Społecznych
Pages111-132
Publication size in sheets1.05
Book Drzał-Sierocka Aleksandra (eds.): W garnku kultury. Rozważania nad jedzeniem w przestrzeni społeczno-kulturowej, 2014, Wydawnictwo Naukowe Katedra, ISBN 978-83-63434-18-2, 254 p.
W garnku kultury.pdf / No licence information (file archived - login or check accessibility on faculty)
w-garnku-okladka (1).jpg / No licence information (file archived - login or check accessibility on faculty)
Languagepl polski
File
J. Jeśman, Sztuka kulinarna postczłowieka ... ART.pdf 313.18 KB
Score (nominal)5
Citation count*
Cite
Share Share

Get link to the record


* presented citation count is obtained through Internet information analysis and it is close to the number calculated by the Publish or Perish system.
Back
Confirmation
Are you sure?