Celluloid Flavours. A Brief History of Food in Film

Aleksandra Drzał-Sierocka

Abstract

n/a
Autor Aleksandra Drzał-Sierocka (Wydział Nauk Humanistycznych i Społecznych)
Aleksandra Drzał-Sierocka
- Wydział Nauk Humanistycznych i Społecznych
Tytuł czasopisma/seriiŁódzkie Studia Etnograficzne, ISSN 2450-5544, (0 pkt)
Rok wydania2015
Tom54
Paginacja52-70
Objętość publikacji w arkuszach wydawniczych0.9
Języken angielski
Plik
A.Drzal-Sierocka_Celluloid Flavours.pdf 283.64 KB
Punktacja (całkowita)0
Liczba cytowań*
Cytuj
Udostępnij Udostępnij

Pobierz odnośnik do tego rekordu


* Podana liczba cytowań wynika z analizy informacji dostępnych w Internecie i jest zbliżona do wartości obliczanej przy pomocy systemu Publish or Perish.
Powrót
Potwierdzenie
Czy jesteś pewien?